Close up på accessoarer i konjaksbrunt



Jag gillar inte svarta accessoarer så mycket längre och kände att jag ville köpa fler skärp och väskor i konjaksbrunt och bruna nyanser och hittade dessa två på H&M. Jag letar fortfarande efter snygga stövlar i den färgen. Tips?

Close up på ponchotopparna



Jag älskar poncholiknande toppar och toppar med fjärilsärmar. Det är så fint! Det blir ett fint fall och gör att en outfit blir vacker men ändå avslappnad och bekväm. Dessa kommer som sagt från H&M och Gina Tricot. Jag har redan många toppar i den här modellen men det kommer garanterat bli ännu fler under våren och sommaren.

Close up på västarna



Jag kommer att använda västar mycket i vår och sommar för att piffa upp en enkel t-shirt eller ett baslinne. Jag kommer såklart att använda mig av min nya spetsväst och min nya virkade väst som båda kommer från H&M, som sagt. Men jag vill ha fler västar i spets och virkat, men även med volanger, i jeans och kanske i mocka.

Nytt i garderoben



Igår var jag och shoppade i Stockholm med en kompis. Känner mig mest nöjd med spetsvästen och den virkade västen. Allt kommer från H&M förutom den blommiga toppen som jag köpte på Gina Tricot.

Free People February Catalog 2011




freepeople.com

H&M Conscious Collection



Jag kan knappt vänta till april när Counscious Collection kommer på H&M. Den är precis i min smak. Ljusa fina färger, virkat, spets och volanger. Det är romantiskt, bohemiskt, kvinnligt och alldeles underbart vackert! Jag vill ha alla plagg på bilden men om jag bara får välja en topp tre blir det nog långkjolen, den virkade shortsen och den virkade västen med fransar.

Lindex



Lindex har mycket fint om man letar noga. Bland annat spets, romantiska blusar och stickade tröjor. Vilket jag älskar! Jag är inte mycket för basplagg men den här toppen med en ficka på bröstet hade en fin färg och är inte för tight i passformen så den föll jag för direkt.

Bik Bok



Mina favoriter på Bik Bok just nu. Måste kika in där någon dag och köpa flera av dessa plagg.

Långklänningar


Jag längtar till jag får använda mina nya långklänningar från H&M.


I only have eyes for you


leloveimage.blogspot.com

Livingdoll


livingdoll.blogg.no

RSS 2.0